Verblijfscentrum/Reserveringen

Kasteel Mariagaarde is een ideaal verblijfscentrum voor groepen. De poort staat echter open voor iedereen. Je kan ook op individuele basis stiltedagen komen beleven, of gewoon re-creatief komen verblijven. Beroepsverenigingen, afdelingen van universiteiten en hogescholen, vriendengroepen, coaches met hun team of met hun gasten, verenigingen, scholen, families, koren en andere muziekgroepen, gezelschappen van allerlei aard, bedrijven, overheden… in de afgelopen jaren vonden velen hun weg naar ons verblijfscentrum. Als stilteplek geloven we een meerwaarde te bieden vanuit de rust en de sereniteit van de kasteelsite en de omgeving aan alle bezoekers en gasten.

Meer dan 32 kamers bieden plaats voor ca 75 gasten.

In het hoofdgebouw zijn alle kamers voorzien van vernieuwd sanitair, douche en toilet. [7 single/10 tweepersoons/5 driepersoonskamers].
In het poortgebouw met gedeeld sanitair kunnen nog 12 gasten verblijven [6 single / 3 tweepersoonskamers].
Slaapzolder, atelier, schelf zijn gemeenschappelijke slaapgelegenheden, ideaal voor vrienden, familie of schoolgroepen.
Kasteel Mariagaarde beschikt over meer dan 10 (vergader)zalen voor 10 tot 250 personen.
In de fotomap kan je een kijkje nemen in de kamers, de zalen en de verblijfsvertrekken.
Het toegankelijkheidslogo van ons verblijfscentrum betekent dat personen met handicap overal mobiel kunnen zijn.

Reserveringen op maat

Een van de troeven van ons verblijfscentrum is de mogelijkheid om voor een verblijf van meerdere dagen afspraken op maat te maken. Daarvoor kan je best op voorhand met de onthaalverantwoordelijke een afspraak maken. Zo kunnen we rekening houden met specifieke wensen en noden. (Bv. kindergroepen, recreatieve activiteiten, bezinningen, cultuurgelegenheden, infrastructurele aanpassingen, enz…). Aarzel niet om daarvoor dan rechtstreeks contact op te nemen!

Je kan via  dit online googleformulier een aanvraag doen voor een offerte’.

 

Annuleringsregeling

Kasteel Mariagaarde hanteert een courante annuleringsregeling (zoals gebruikelijk in horeca). Bij annulering tot 30 dagen voor aankomst wordt 50 % van de totale verblijfskost aangerekend. Van 29 tot 7 dagen voor de dag van aankomst 75 %. Bij annulering van 6 dagen of minder voor de dag van aankomst wordt 100 % verblijfskost aangerekend.