Sculpturen in klei o.l.v. Frank Delbeke

11/07/2019-14/07/2019
09:00-16:00

iCal

Locatie:
Kasteel Mariagaarde vzw
Prijs:
€ 0,00
Begeleiding:
Frank Delbeke
Voor wie:
beginners en gevorderden welkom!
Meenemen:
in een mail drie weken vooraf verneem je of je evt. materialen kan meebrengen
Inschrijven

De zomerstage is erop gericht om op een speelse manier met klei aan de slag te gaan. Ervaring in het werken met klei is niet vereist. Het opzet is om in die vierdaagse één of meerdere sculpturen in klei te maken. Het werk sluit aan bij een thema dat op dit moment voor de deelnemer belangrijk is.

Technisch krijg je ondersteuning bij het ontwikkelen van een concept en de realisatie van die sculptuur. Het beeld wordt ter plaatse gebakken . Tijdens een terugkommoment kan de sculptuur eventueel ook geglazuurd worden

Er is geen voorkennis vereist. Bij inschrijving wordt je medegedeeld welke materialen je evt. kan meebrengen.

MEEBRENGEN: aangepaste kledij om met klei te werken, Indien je over kleibewerkingsmaterialen beschikt(lomers, houten spatels, spons, rol, draaischijf…) kan je dit meebrengen, maar dit is niet noodzakelijk. Ook bruikbaar tijdens de stage zijn: vezelplaten plankjes, oude kranten en vodden en plastic zakken

Frank Delbeke volgde opleiding keramiek bij Ida De Roy, Jan Winkels, Frans Gregoor en Judith Schils en opleiding monumentale bij Annemie Boonen, Geert Malchair, Fernand Withofs en Els Martens. Hij is actief lid en bestuurslid in de vzw kunstkring Sint-Truiden en vzw Kunst Groen. Hij geeft sinds meer dan 10 jaar workshops en zomercursussen en neemt deel aan tentoonstellingen in België, Nederland en Frankrijk. In het dagelijkse leven werkt hij deeltijds als klinisch psycholoog in de geestelijke gezondheidszorg.

Er is een minimum aantal deelnemers aan dit evenement verbonden. Bij minder dan 8 deelnemers zijn wij helaas genoodzaakt het evenement te annuleren. Inschrijven kan tot 10 juli 2019.

Locatie

Adres
Kasteel Mariagaarde vzw
Kasteelstraat 10
3840 Hoepertingen - Limburg
België
Telefoon:
0032 (0) 12 74 11 31
E-mailadres
info@kasteelmariagaarde.be
Website
http://www.kasteelmariagaarde.be

Klik op het mapje voor een routebeschrijving

Inschrijven

Er kunnen geen reservaties meer worden geplaatst voor dit evenement.